amsterdam tour

Amsterdam Tour Taxi

Amsterdam taxi

Heeft u vaak een transit in Amsterdam en heeft u nooit de mogelijkheid gehad om Amsterdam te zien?

Als u een transittijd van ongeveer 5 uur in Amsterdam heeft, dan kunt u profiteren van deze prachtige tour! tijdens onze prive tour zullen we u laten zien wat het historische centrum van Amsterdam u te bieden heeft in het comfort van een prive-auto/minibus met chauffeur. Deze tour kan geheel worden aangepast aan uw persoonlijke wensen. Ga met ons mee en leer het hart van Amsterdam kennen zoals de Amsterdammers het kennen!

Aan het eind van de tour zal de chauffeur u bij de vertrekhal van de luchthaven Schiphol afzetten zodat u op tijd bent voor uw vlucht.

Ervaar de mooie kunsten in ’s werelds bekendste museums. Er is geen plek als Amsterdam met deze prachtige tentoonstellingen.  

Amsterdam staat bekend om zijn wallen gebied. Mensen vanuit de hele wereld komen er speciaal voor naar Amsterdam. Dit is een ervaring die u nooit zal vergeten!

Heeft u zin in ontspanning? Onze chauffeurs kennen de beste coffeeshops als geen ander. Dit is wederom een ervaring die u nergens anders op de wereld zult beleven!

Nederland kent veel lekkernijen zoals de appeltaart en de stroopwafel. Onze chauffeurs kennen de beste plekken voor een heerlijke stukje appeltaart met een lekker kopje koffie!

Ps: Vergeet geen pakje stroopwafels mee te nemen naar huis!

Taxi Amsterdam Centrum Schiphol