Hotel Service

Hotel service met Schiphol Taxi 24h 

Komt uw familie op bezoek? Heeft u een afspraak met een zakenrelatie uit het buitenland? Schiphol taxi 24h haalt uw kennissen of vrienden niet alleen op van het vliegveld, wij brengen ze naar het juiste hotel. Niet tot aan de deur, maar tot in de lobby, inclusief bagage.

Wij weten wat service is. Met meer dan 15 jaar ervaring weten wij ook hoe wij service het beste verlenen. Service is niet uitstappen in een plas en door de regen moeten lopen naar het hotel met een zware koffer. Service is begeleid te worden naar de welkomsthal of de lobby terwijl uw bagage gedragen wordt. Die service leveren wij. Onze chauffeurs zijn er op gekleed en hebben de nodige sociale vaardigheden om u professioneel te begeleiden naar de meest chique gelegenheden.

Professionele chauffeurs, professionele service

Wij halen u of uw klanten of kennissen op in de lobby om u te vergezellen naar de luxe taxi die voor u klaar staat – zoals een Mercedes Benz, Bmw of een Tesla – en u op een comfortabele en veilige wijze, snel naar de plaats van bestemming vervoeren. Of dit nu gaat om oma die op bezoek is, of om delegatie zakenpartners: wij zijn in staat tot en met 8 personen per auto in stijl te vervoeren.

Niet alleen voor een ritje van A naar B, maar ook voor een snelle citytour of een uitgebreide sight seeing trip. Onze chauffeurs zijn professioneel en zijn goed op de hoogte van zowel het wegennet als de hotspots van Amsterdam. Bij Schiphol Taxi 24h laat u uw bezoek dus met een gerust hart instappen!