Schiphol Taxi

Schiphol taxi

Schiphol Taxi 24h Amsterdam – Wij specialiseren ons in luchthavenvervoer tussen Amsterdam en Schiphol. Dat houdt meer in dan u thuis afhalen en op Schiphol afzetten. We halen u ruim op tijd thuis op zodat niemand zich hoeft te haasten en zorgen ervoor dat alle bagage meegaat naar de luchthaven. Uiteraard vragen we u of u uw tickets niet bent vergeten!

Vervolgens begeleiden onze chauffeurs u graag met een bagagekar naar de juiste terminal of zelfs naar de juiste incheckbalie Zo stapt u uitgerust en zonder zich te haasten of druk te maken in het vliegtuig. Het perfecte begin van een mooie vakantie.

Vaste, lage tarieven

Schiphol Taxi 24h deelt Amsterdam in verschillende zones in en rijdt vaak op en neer tussen Amsterdam en Schiphol. Dit maakt dat wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief kunnen aanbieden voor uw rit van en naar Schiphol. Voor een taxiritje Amsterdam-Schiphol betaalt u daarom nooit meer dan bij de concurrent! Voor de rit tussen Amsterdam-Zuid en Schiphol betaalt u slechts €37.

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al uw familieleden én uw bagage kunnen mee met Schiphol Taxi 24h. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes die tot en met acht personen comfortabel kunnen vervoeren.

Houd bij het reserveren rekening met de inchecktijden van de luchtvaartmaatschappij en eventuele vertragingen op de weg. Schiphol Taxi 24h kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, die tot gevolg hebben dat u het vliegtuig mist, maar wij zullen er uiteraard alles aan doen om u op tijd naar Schiphol te brengen.

Goedkope Schiphol Taxi