madurodam tour

Prive Taxi Tour naar Madurodam

 

Bent u op zoek naar een taxi van Amsterdam naar Madurodam? of Madurodam naar Amsterdam? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Uw dagje uit Den Haag is niet compleet zonder een bezoek te hebben gebracht aan Madurodam. Alle typisch Hollandse kenmerken en gebouwen kunt u er bewonderen in miniatuur. Het park is het hele jaar door geopend en soms zelfs tot in de avonduren. Het gezellige stadje Madurodam is gebouwd in Den Haag. Alles wat Nederland typeert kunt u hier vinden, natuurlijk niet in het originele formaat, maar 25 maal verkleind. Madurodam is dus een ministad die een goed beeld geeft van Nederland. De stad is al in 1952 opgericht, eigenlijk als oorlogsmonument om de gesneuvelde George Maduro te herdenken. Inmiddels is het themapark uitgegroeid tot één van Nederlands grootste trekpleisters.

In Madurodam zie je onder meer de luchthaven Schiphol, het Rijksmuseum en de haven van Rotterdam. Verbaas je over de levensechte kwaliteit en aandacht voor detail in dit fantastische themapark. Holland in een notendop!

Via tientallen interactieve doe-dingen, interactieve filmpjes waarin Madurodammertjes de hoofdrol spelen en de bekende miniaturen, komen de verhalen van Nederland tot leven. Bezoekers, jong en oud, worden uitgedaagd om zelf de handen uit de mouwen te steken. Bij de ingang ontvang je de Grote Kaart van Madurodam, een plattegrond met relevante informatie en daarin een scankaart. Met deze scankaart kun je de interactieve schermen in het park activeren. Als extra service biedt Madurodam nu ook gratis WIFI. Voor de kinderen is er een speeltuin met het thema ‘Waddenzee’ waar ze lekker kunnen uitrazen. Alleen in Madurodam ontdek je samen de verhalen van Nederland waar we trots op zijn!

Wij adviseren u om van te voren een ticket(s) te reserveren zodat u gegarandeerd bent van de beschikbaarheid van uw tripje naar Madurodam. Dit is tevens ook tijd besparend voor uw tour zodat u langer kunt genieten van de prachtige miniaturen van Madurodam.

Neem contact met ons op voor vragen en mogelijkheden.

Taxi Amsterdam Madurodam

Taxi Amsterdam Madurodam