keukenhof tour

Keukenhof Tour

 

Bent u op zoek naar een taxi van Amsterdam naar Keukenhof? of Keukenhof Amsterdam? Dan bent u bij ons op het juiste adres.

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen, zover je kunt kijken; Met een oppervlakte van zo’n 32 hectare is de Keukenhof de grootste bloementuin ter wereld.

Keukenhof is verrassend voor jong en oud, een unieke beleving. Het park staat vol met bloeiende tulpen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen. In 8 weken tijd laat Keukenhof zien wat de Nederlandse sierteelt te bieden heeft. In het park ligt de nadruk op de 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen. 100 bloembollenbedrijven laten al hun soorten zien en 500 kwekers presenteren snijbloemen en potplanten in al hun variatie.Keukenhof is het internationale en zelfstandige showvenster van de Nederlandse sierteelt, met nadruk op bloembollen.

 Wanneer de lente begint komen rond de 800.000 bloemenliefhebbers naar de beboste tuinen via slingerende wandelpaden te genieten van de kleuren, kassen, beekjes en lommerrijke vijvers: een onvergetelijke aanblik. In de Keukenhof zijn de talenten van de natuur samengebracht met kunstmatige precisie. Zo is een prachtig landschap ontstaan waarin miljoenen tulpen, samen met onder andere narcissen en hyacinten, precies op de juiste plaats en tijd in bloei staan. Gedurende het seizoen worden er steeds verse bloemen bijgeplaatst. In de paviljoenen op het terrein zijn speciale tentoonstellingen te zien en uiteraard zijn er cafeetjes en standjes met eten en drinken te over.

Op Keukenhof kunt u inspiratie opdoen en ontspannen in een prachtige omgeving! Schiphol Taxi 24h zorgt voor een geslaagde tour naar Keukenhof.

 

Taxi Amsterdam Keukenhof

Amsterdam Keukenhof taxi