Zakelijk vervoer

Zakelijk vervoer

Schiphol Taxi 24h – Naast Schipholvervoer specialiseert Schiphol Taxi 24h in Amsterdam zich in diverse aspecten van zakelijk vervoer . Zo zijn onze gecertificeerde chauffeurs discreet en zakelijk gekleed en kunt u in onze goed onderhouden luxe wagens – denk aan een BMW, Mercedes Benz of Tesla – prima voor de dag komen. Dat is de basis.

Rit op rekening

Wanneer je vaker een zakelijke taxi nodig hebt, dan is het mogelijk om op rekening te rijden. Op die manier kun u uw collega’s of zakenrelaties op een makkelijke manier gebruik laten maken van een taxi.

Werken en ontspannen

Belangrijker: onze service en de diensten die wij u kunnen bieden sluiten naadloos aan op uw zakelijke behoeften. Zo wachten wij uw klanten op in de aankomsthal van Schiphol en begeleiden wij hen naar de lobby van het hotel. Heeft u afspraken op verschillende locaties? Stap in bij Schiphol Taxi 24h en rust even uit tussen de bedrijven door, pleeg een telefoontje of bereid u voor op een presentatie: bij ons krijgt u alle rust en ruimte op de achterbank om uw ding te doen. Wij doen de onze!

Welverdiende afleiding

Heeft u een zakenrelatie op bezoek die wel wat afleiding kan gebruiken? Even er tussenuit met Schiphol Taxi 24h: onze chauffeurs verzorgen met plezier een citytour – afgestemd op uw wensen. Onze chauffeurs spreken zowel goed Nederlands als Engels: uw buitenlandse gasten, klanten of zakenpartners zijn bij ons in goede handen.

Ondernemen: uw vak én het onze!

Om de samenwerking zo makkelijk en efficiënt te laten verlopen als mogelijk, bespreken we vooraf uw wensen en maken we afspraken over de gewenste manier van samenwerken. Zo is het mogelijk een samenwerking aan te gaan op contractbasis, kunt u (tegen 5% toeslag) met alle gangbare creditcards betalen of de gemaakte kosten via uw rekening overmaken. En uiteraard denken wij graag met u mee over hoe wij wie, wanneer, waar het beste kunnen ophalen of afzetten.

Informeer snel naar de mogelijkheden en het gemak wat Schiphol Taxi 24h uw bedrijf kan bieden!

Schiphol-service

Schiphol Taxi 24h Amsterdam – Wij specialiseren ons in luchthavenvervoer tussen Amsterdam en Schiphol. Dat houdt meer in dan u thuis afhalen en op Schiphol afzetten. We halen u ruim op tijd thuis op zodat niemand zich hoeft te haasten en zorgen ervoor dat alle bagage meegaat naar de luchthaven. Uiteraard vragen we u of u uw tickets niet bent vergeten!

Vervolgens begeleiden onze chauffeurs u graag met een bagagekar naar de juiste terminal of zelfs naar de juiste incheckbalie. Na uw reis staan we voor u klaar in de juiste aankomsthal. Zo stapt u uitgerust en zonder zich te haasten of druk te maken in het vliegtuig. Het perfecte begin van een mooie vakantie.

Vaste, lage tarieven

Schiphol Taxi 24h deelt Amsterdam in verschillende zones in en rijdt vaak op en neer tussen Amsterdam en Schiphol. Dit maakt dat wij u een zeer aantrekkelijk, vast tarief kunnen aanbieden voor uw rit van en naar Schiphol. Voor een taxiritje Amsterdam-Schiphol betaalt u daarom nooit meer dan bij de concurrent! Voor de rit tussen Amsterdam-Zuid en Schiphol betaalt u slechts €28. Vanaf Amsterdam Osdorp slechts €28!

Zelfs al gaat u met de hele familie voor 6 weken weg: al uw familieleden en uw bagage kunnen mee met Schiphol Taxi 24h. Wij beschikken over ruime en luxe minibusjes die tot en met acht personen comfortabel kunnen vervoeren.

Neem na het boeken van uw vlucht direct contact op met Schiphol Taxi 24h en regel alvast uw vervoer naar Schiphol!