Antwerpen en Brussel tour

Antwerpen en Brussel tour

Zoekt u een taxi van Amsterdam naar Brussel of Antwerpen? Of ergens anders in Belgie? Dan bent u bij ons op het juiste adres. 

Of het nou naar Brussel Airport of of gewoon ergens in de stad in Brussel of Antwerpen, dat is voor ons geen enkel probleem.  

Brussel staat niet direct bekend als hotspot in Europa, terwijl het dat stiekem wel is. Dat je er kilo’s aan wafels en chocola bij kunt eten weten we allemaal, maar er zijn meer bezienswaardigheden in de Belgische hoofdstad.

Eenmaal in Brussel bezoek je het intrigerende Atomium, hét symbool van de stad dat werd gemaakt in het kader van de wereldtentoonstelling in 1958. Aangezien Brussel de onofficiele hoofdstad van Europa is mag een bezoekje aan de regeringsgebouwen van de EU natuurlijk niet ontbreken.

Voor de museum liefhebbers hebben we de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten van België. Deze vier musea zijn wereldberoemd om hun collectie van meer dan 20.000 stukken, waaronder veel van de beste Vlaamse kunstwerken.

De uitgebreide tour stopt ook bij het ‘Graf van de Onbekende Soldaat’, een monument in Brussel waar op 11 november 1922 het stoffelijk overschot van een onbekende soldaat begraven werd. Het monument ligt aan de voet van de Congreskolom, dat het Nationaal Congres van 1830 (dat de Belgische Grondwet bekrachtigde) herdenkt.

Verder bezoek je ook het prachtige Koninklijk Paleis van Brussel, neem je een kijkje bij de oude ambacht kantklossen en lach je om de Belgische humor van Manneken Pis. Daarna is het tijd om op eigen gelegenheid te genieten van de veelzijdige en bijzondere stad.

Heeft u vragen? stel ze dan graag aan ons en wij zullen u te woord staan

Taxi Amsterdam Brussel Antwerpen